Tevreden cliënten met gave tanden? Zo doen we dat

GAEV Dental is een initiatief van tandartsen, voor tandartsen, waarbij de cliënt centraal staat. We streven naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame mondzorg. De best mogelijke persoonlijke mondzorg, van jong tot oud, dat is waar wij voor staan. Klinkt mooi, maar hoe ziet dat er in de praktijk uit? Oprichter Jochem de Rooij vertelt het in deze blog.

Nieuwe inzichten

Toen ik mijn opleiding Tandheelkunde had afgerond, zag ik nieuwe inzichten in de tandheelkunde ontstaan en dat is niet meer gestopt. De dentale markt innoveert, de beroepsgroep vergrijst, de interesses van de nieuwe generatie mondzorgverleners veranderen, net als de rol van de zorgverzekeraar. Tel de toenemende druk van de wet- en regelgeving daarbij op en je voelt wel aan dat je het als tandarts in je eentje niet meer redt. Door samen te werken kun je veel meer inzetten op innovaties en de cliënt de optimale mondzorg bieden.

Samen kom je verder

Ik ben een teamplayer, altijd al geweest, ik heb enorm veel plezier in samenwerken en ik geloof er heilig in dat dat je verder brengt. Door je krachten te bundelen, geef je iedereen de ruimte om zijn of haar unieke steentje bij te dragen en zo kom je allemaal verder dan wanneer je het alleen doet. Na dertien jaar mijn eigen praktijk, was het dan ook tijd om GAEV Dental op te richten. GAEV Dental is een initiatief van tandartsen, voor tandartsen, waarbij de cliënt centraal staat. Door de goede kwaliteiten in mensen te ontdekken en ze in hun kracht te zetten, ontstaat er iets moois waar we allemaal van profiteren. Zo pakken we niet de spreekwoordelijke hamer van de timmerman af, maar zorgen we juist dat hij een beter ingerichte gereedschapskist heeft. Wij laten alle behandelaren in hun waarde, ons doel is hun werk makkelijker en interessanter te maken om zo tot kwalitatief hoogwaardige, innovatieve en duurzame mondzorg te komen.

Warm bad

Werken in de mond is geweldig, maar ik vind het nog veel leuker om, samen met een heel team, te werken aan dat ‘warme-bad-gevoel’ van de cliënt. Die enge tandarts van ooit is niet meer, bij ons voelen mensen zich thuis, vanaf het moment dat ze de drempel overstappen tot het moment dat ze uit de stoel komen. Door goed te luisteren en altijd de tijd te nemen voor de mens, van jong tot oud, kunnen we maatwerk leveren. Dat begint al bij het eerste tandje. Als je de mondzorg bij kinderen op tijd oppakt en je neemt de ouders daarin mee, kun je 60 tot 70 procent van hen op hun 18e afleveren zonder gaatjes. Dat zorgt dat ze met een veel positiever gevoel naar de tandarts gaan. Zo geven we iedereen de kans met gave tanden oud te worden. In alles wat we doen staat maar een vraag centraal: is het goed voor de cliënt?

Meer weten?

Wil je onderdeel zijn van de GAEV-familie? Of wil je meer weten over hoe een samenwerking met GAEV Dental eruit kan zien? Neem dan contact op met Jochem de Rooij op 06 25510510 of jochem@gaevdental.nl. Benieuwd welke praktijken al onderdeel zijn van GAEV Dental? Kijk dan even in ons overzicht.