Ook onderdeel van GAEV worden?

Bij GAEV Dental staat preventieve tandheelkunde én samenwerking centraal.
Veel tandartsen die al lang zelf een praktijk voeren kennen ongetwijfeld het gevoel dat de dentale wereld snel verandert en het moeilijk is om op alle vlakken op de hoogte te blijven.

Denk aan de nieuwste materialen, de juiste inkoop, contracten met zorgverzekeraars, ketenvorming, nieuwe wet- en regelgeving rondom praktijk voering, KEW, personeelszaken etc. Dit geeft soms het onbestemde gevoel dat je dingen vergeet of niet op orde hebt.

Samen bouwen

Doordat GAEV Dental de praktijkeigenaren of -medewerkers de mogelijkheid biedt om samen te ondernemen, nemen we de juiste stappen om samen te bouwen. Vanuit het servicecenter van GAEV Dental nemen wij veel zaken uit handen waar de tandartsondernemer vaak in de avonduurtjes aan moet werken en hij/zij nou niet bepaald energie van krijgt. Voor de een is dat bijhouden van de wet- en regelgeving en personeelszaken, voor de ander het financiële stuk en zorgverzekeraars.
GAEV Dental is ontstaan omdat we uit eigen ervaring weten wat het is om een eigen praktijk te hebben en dat we weten waar een tandarts blij van wordt en waarvan juist niet.

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer weten over hoe een GAEVe samenwerking eruit kan zien?
Neem dan contact op met Jochem de Rooij op 06-25510510 of jochem@gaevdental.nl.