Over GAEV Dental

GAEV Dental (voorheen Predental) is in 2018 opgericht door tandarts Jochem de Rooij.                                                                                            

In 2009 heeft Jochem Tandheelkundig Centrum Udenhout opgericht. Met toegankelijke preventieve mondzorg als doel groeide deze praktijk snel tot een grote kliniek met meerdere specialismen waar inmiddels meer dan 35 mensen werken.

Zelfs met zo’n grote praktijk kun je niet alle veranderingen in de dentale markt bijhouden; de vergrijzing van de beroepsgroep, veranderende interesses van de nieuwe generatie mondzorgverleners, ketenvorming, veranderende rol van de zorgverzekeraar, toenemende druk van de wet- & regelgeving en de oneindige mogelijkheden in de digitale tandheelkunde zorgen ervoor dat je met meerdere praktijken de krachten moet bundelen en samenwerken.

Bij GAEV Dental geloven we sterk dat als je als tandarts erop kunt vertrouwen dat je bovenstaande zaken uit kunt besteden aan een servicecenter, je pas kan doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt; namelijk patiënten blij maken met een ‘gaev’ gebit!

Waar staat GAEV Dental voor?

Als groep geloven wij in preventieve tandheelkunde, waarbij de patiënt/cliënt altijd centraal staat. Goede mondzorg is een samenspel tussen de patiënt en tandarts. Wij adviseren eerlijk en begeleiden de patiënt om zijn mondgezondheid optimaal te houden. Als dit lukt, dan kunnen we stellen dat de patiënt langzaam maar zeker cliënt wordt, omdat de cliënt alleen nog preventieve zorg in plaats van curatieve zorg hoeft te ontvangen. We streven naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame mondzorg. Oftewel, de best mogelijke persoonlijke mondzorg bieden, dat is waar wij voor staan.

In de eerste 2 jaar is de groep hard gegroeid en hebben verschillende praktijken zich bij ons aangesloten. Door deze groei en samenwerking binnen de verschillende praktijken zijn onze kernwaarden en de cultuur die we ambiëren nog veel duidelijker geworden. Hier hoorde ook een naam bij die recht doet aan alles waar we voor staan. In 2020 is de naam veranderd in GAEV Dental.

Alles waar GAEV voor staat komt terug in onze cultuur. Hoe we omgaan met patiënten en cliënten, hoe we met onze medewerkers om willen gaan en hoe we kennis en ervaring van de verschillende praktijken, klinieken en medewerkers willen combineren en verbinden.

De kernwaarden van GAEV Dental

Gastvrijheid

Wij willen dat de mondzorg voor iedereen toegankelijk is. We bundelen onze krachten en daarmee kunnen we de cliënt optimale mondzorg bieden.

Aandacht

Wij kijken naar de persoon rondom de mond. We behandelen onze cliënten zoals we zelf behandeld willen worden. 

Eerlijkheid

Goede mondzorg is een samenspel tussen zorgverlener en de cliënt. Wij adviseren eerlijk over de mogelijkheden en kijken samen naar de beste oplossing.

Vertrouwen

Bij GAEV geloven we in samenwerking en kennisdeling. Wederzijds vertrouwen ligt aan de basis van deze samenwerking en de cliënt – behandelaar relatie.

Missie

Als groep geloven wij in preventieve tandheelkunde, waarbij de patiënt/cliënt altijd centraal staat. Goede mondzorg is een samenspel tussen de patiënt en tandarts.

Alles waar GAEV voor staat komt terug in onze cultuur. Hoe we omgaan met patiënten en cliënten, hoe we met onze medewerkers om willen gaan en hoe we kennis en ervaring van de verschillende praktijken, klinieken en medewerkers willen combineren en verbinden.

Samen zorgen we voor een gaaf gebit voor iedereen, nu en later, met wederzijds vertrouwen als basis.

Visie

We streven naar kwalitatief hoogwaardige, innovatieve en duurzame mondzorg. Met een vast team van behandelaren luisteren we, nemen we de tijd en leveren we maatwerk voor onze cliënt. We willen een open, vertrouwelijke cultuur creëren en een plezierige en veilige (werk)omgeving. Door schaalvergroting streven we naar het realiseren van synergie, die uiteindelijk leidt tot de beste zorg voor de cliënt.

GAEV voor patienten

Weten wat GAEV voor jou kan betekenen?

GAEV voor praktijken

Weten wat GAEV voor je praktijk kan betekenen?