Live interactie die via Teams meetings lastig te bereiken is

Afgelopen maand hebben we een praktijk- en officemanagers meeting gehad. Wat waren we er, na een rumoerig jaar, weer aan toe om elkaar fysiek te ontmoeten.

Netwerken

Het doel van deze bijeenkomst was: kennis delen, elkaar informeren en netwerken. Matthijs Koning, operationeel manager GAEV Dental, bracht dit laatste onderwerp krachtig in beeld. Tijdens het voorstelrondje werd een klos touw doorgegeven waardoor er een prachtig netwerk ontstond. Wat was het een mooie ervaring om elkaar weer zo samen verbonden te zien.

Floor Frenken, klinisch manager GAEV Dental, kijkt terug op een inspirerende middag en vertelt hierover.

Door fysiek samen te komen ontstond er een interactie die via de Teams meetings van afgelopen tijd lastig te bereiken was. De blik in iemands ogen wanneer een persoon iets niet begrijpt, wordt niet direct opgemerkt en de introverte personen durven soms iets niet te vragen. De setting van dit samenzijn neemt al die hobbels direct weg.

Cultuur

Door de cultuur die binnen GAEV heerst, was er direct na binnenkomst een ontspannen sfeer en werden ook de nieuwe praktijkmanagers direct betrokken bij het bestaande netwerk.

Er is gesproken over de nieuwe overlegstructuren binnen GAEV, het behoud van de GAEV cultuur en de kernwaarden. Eveneens werd het gebruik van Dental Plek, het communicatieplatform binnen onze groep, nader uitgelegd.

Ook het onderwerp ‘Hoe blijven wij die Employer of choice?’ is uitvoerig aan bod gekomen. Hier zijn waardevolle suggesties uitgekomen die we verder gaan uitwerken.

Tijdens de borrel na afloop kregen we vanuit de praktijken feedback op ons eigen handelen, hetgeen ons tot nieuwe inzichten brengt. Kortom super waardevol om weer fysiek samen te komen, te verbinden en het proces van continue verbeteren samen op te pakken.

We kijken uit naar de volgende kwartaalmeeting met de praktijk- en officemanagers. Voorafgaand hieraan hebben we nog  een inspirerende praktijkmanagers cursus in Voorburg, onder begeleiding van Rolf van Mierlo van M2 tandartsen.

Zo blijven we binnen GAEV Dental continue leren van elkaar, optimaliseren, werken aan kwaliteitsverbetering en investeren in onze mensen.

MEER WETEN?

Wil je meer weten over GAEV Dental of de vacatures die we hebben, check onze website (www.gaevdental.nl), neem contact op via 06 25510510 of mail naar info@gaevdental.nl.