De kernwaarden van GAEV Dental

Gastvrijheid

Wij willen dat de mondzorg voor iedereen toegankelijk is. We bundelen onze krachten en daarmee kunnen we de cliënt optimale mondzorg bieden.

Aandacht

Wij kijken naar de persoon rondom de mond. We behandelen onze cliënten zoals we zelf behandeld willen worden. 

Eerlijkheid

Goede mondzorg is een samenspel tussen zorgverlener en de cliënt. Wij adviseren eerlijk over de mogelijkheden en kijken samen naar de beste oplossing.

Vertrouwen

Bij GAEV geloven we in samenwerking en kennisdeling. Wederzijds vertrouwen ligt aan de basis van deze samenwerking en de cliënt – behandelaar relatie.

Missie

Als groep geloven wij in preventieve tandheelkunde, waarbij de patiënt/cliënt altijd centraal staat. Goede mondzorg is een samenspel tussen de patiënt en tandarts.

Alles waar GAEV voor staat komt terug in onze cultuur. Hoe we omgaan met patiënten en cliënten, hoe we met onze medewerkers om willen gaan en hoe we kennis en ervaring van de verschillende praktijken, klinieken en medewerkers willen combineren en verbinden.

Samen zorgen we voor een gaaf gebit voor iedereen, nu en later, met wederzijds vertrouwen als basis.

Visie

We streven naar kwalitatief hoogwaardige, innovatieve en duurzame mondzorg. Met een vast team van behandelaren luisteren we, nemen we de tijd en leveren we maatwerk voor onze cliënt. We willen een open, vertrouwelijke cultuur creëren en een plezierige en veilige (werk)omgeving. Door schaalvergroting streven we naar het realiseren van synergie, die uiteindelijk leidt tot de beste zorg voor de cliënt.

GAEV voor patienten

Weten wat GAEV voor jou kan betekenen?

GAEV voor praktijken

Weten wat GAEV voor je praktijk kan betekenen?