Het avontuur dat GAEV heet

Het is inmiddels drie jaar geleden dat tandarts Jochem de Rooij GAEV Dental oprichtte, een samenwerkingsverband van tandartsen voor tandartsen waarbij de cliënt centraal staat. In deze blog blikt Jochem terug op deze eerste drie jaar.

Gave reis

Ongelofelijk dat we alweer drie jaar verder zijn. Wat een gave reis is dit! Ik ben met GAEV Dental begonnen omdat ik een echte teamplayer ben, die houdt van iets opbouwen. Als ik kijk naar wat we in drie jaar hebben bereikt, is dat precies wat we hebben gedaan. Met fijne, open mensen een team bouwen en een cultuur creëren waar de cliënt centraal staat en waar we waarde hechten aan gastvrijheid, aandacht, eerlijkheid en vertrouwen. Onderling en naar onze cliënten. Ik geloof heel sterk in platte, horizontale organisaties waar een goede teamspirit heerst. Bij GAEV is iedereen even belangrijk en dragen we allemaal bij aan het optimaal verzorgen van het gebit van onze cliënten. Met name die preventieve zorg is wat me drijft, want voorkomen is nog steeds beter dan genezen.

Toegevoegde waarde GAEV Dental

Ik heb veel gereisd en overal ter wereld congressen en cursussen gevolgd. Zo heb ik niet alleen heel veel geleerd over de ontwikkelingen in de dentale wereld, maar ook veel over digitalisering binnen de branche. Als eenling kun je al die ontwikkelingen maar moeilijk bijbenen: de vergrijzing van de beroepsgroep, veranderende interesses van de nieuwe generatie mondzorgverleners, ketenvorming, de veranderende rol van de zorgverzekeraar, de toenemende druk van de wet- en regelgeving en de oneindige mogelijkheden in de digitale tandheelkunde. Dat is waar de toegevoegde waarde van GAEV Dental ligt. Door onze krachten te bundelen en samen te werken, kun je als mondzorgverlener weer doen waar je het beste in bent: cliënten blij maken met dat gave gebit. Los van wat we op operationeel gebied al hebben bereikt, is het goed om te zien hoe we samenwerken en hoe we toekomstgericht bezig zijn met de uitdagingen die de mondzorg ons biedt.

Jongensboek

Het opzetten van GAEV voelt voor mij als een groot avontuur. Een jongensboek. Medewerkers in hun kracht zetten, samenwerken met slimme, leuke mensen en cliënten eerlijke – en als het even kan preventieve – zorg bieden, dat is GAEV Dental, dat is waar ik blij van word. Als dat lukt, komt mijn droom uit.

Meer weten?

Wil je onderdeel zijn van de GAEV-familie of wil je meer weten over hoe een samenwerking met GAEV Dental eruit kan zien? Neem dan contact op met Jochem de Rooij op 06 25510510 of jochem@gaevdental.nl. Benieuwd welke praktijken al onderdeel zijn van GAEV Dental? Kijk dan even in ons overzicht.